A bőrgyógyászat vagy más néven dermatológia a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág, mely magába foglalja a bőr megbetegedéseit, azok tünetét- és kórtanát valamint gyógykezelését.

A bőr megbetegedései amellett, hogy kellemetlen és gyakran fájdalmas egészségügyi problémát jelentenek, de esztétikai és lelki problémákat is okozhatnak.

Az esztétika problémák kezelésére (aknés hegek, bőrfiatalítás, ránccsökkentés, stb.) rendelőnkben a VIVACE RF Mikro-tűs kezelése nyújt megoldást, mely a megyében csak a Tiason Diagnosztikánál vehető igénybe! A kezelés kizárólag bőrgyógyászati konzultációval vehető igénybe!

Ezekkel a betegségekkel érdemes felkeresni egy bőrgyógyászt

A bőrbetegségek rendkívül széles skálán mozognak, az allergiás bőrbetegségektől, a fertőzéses és bakteriális megbetegedéseken keresztül a bőrdaganatokig. Mi most összeválogattunk néhány gyakoribb bőrbetegséget, melyekről részletesebben a blogunkban olvashatnak!

Mivel a bőrdaganatok sokszor évekig észrevétlenül maradnak, ezért fontosnak tartjuk a rendszeres bőrgyógyászati szűrővizsgálatot!

Rendelőnkben nem csak a felnőttek bőrével foglalkozunk, hanem a gyermek és kamasz bőrbetegségekkel is. Nálunk a fiatalok bőrproblémái nem csak szakértő segítségre, de megértő fülekre is találnak!

A kismamákra is kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen számos élettani változás zajlik le a szervezetükben a terhesség során. Ezen változások részben a bőrt is érinthetik: megszaporodhatnak az anyajegyek, megváltozhat a színük, a kényesebb helyek kidörzsölődhetnek, változhat a pigmentáció, de kialakulhat ekcémás jellegű kiütés is. 

A magzat általában nem érintett ezekben a jelenségekben, de a kellemetlenségük miatt érdemes jobban odafigyelni rájuk, kivizsgáltatni azokat.

Rendelőnk előkelő helyen foglalkozik a kismamákkal, ahol lehetőség van 5D magzati ultrahang vizsgálatra is.

Testünk legnagyobb szerve a bőrünk, így tehát a rajta megjelenő elváltozásokat nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Ha bármilyen szokatlan jelenséget tapasztal, kérjen orvosi segítséget!

Rendelőnkben nemi betegségekkel nem foglalkozunk!

A rendelés nincs beutalóhoz kötve, azonban kérjük, telefonon jelentkezzen be, mielőtt eljönne hozzánk!

A rendelést Dr. Borbély Eszter bőrgyógyász szakorvos végzi.

Már a Tiason Diagnosztikánál is lehetősége van igénybe venni az online bőrgyógyászati vizsgálatot, erről bővebben az Online bőrgyógyászat menüpontban olvashat!