Tiason Diagnosztika GYŐR -a rendelő közel 20 éve áll a páciensek szolgálatában. 2021 nyarán átköltöztünk a Tihanyi Árpád útra, ahol nagyobb, szebb és kényelmesebb rendelőkkel várjuk Önöket! Kis cégünk egészségügyi szolgáltatóként a megelőzés híve, mi nem szeretnénk a beteg emberek bajából hasznot húzni – mert a betegség kezelése sokba kerül kis hazánkban, tudjuk mindannyian. A megelőzéssel, a rendszeres vizsgálatokkal időt, idegeskedést és nem utolsó sorban pénzt spórolhatunk – nem beszélve arról a stresszről, amit egy esetleges kórházi kezelés jelent a bajok kiderülése után.
Jelmondatunkat úgy is megfogalmazhattuk volna, hogy “Az a jó, ha Önök nem éreznek semmit és mi nem is látunk semmit!”
Vizsgálataink szerteágazóak, de legfőképpen a diagnosztika területén állunk rendelkezésükre: 5D magzati ultrahang, nőgyógyászati szűrések, kora terhesség, szervi ultrahangok, bőrgyógyászat, labordiagnosztika, allergia, immunterápia, immunológia, alvás alatti légzészavarok szűrővizsgálata.

2012. szeptembere óta a Tiason Diagnosztika a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos ultrahang szűrő pontja. Állományi tagoknak ingyenes szűrés, családtagoknak komoly kedvezmények!

Cégünk a következő elvek alapján szerveződött

1. A VIZIONÁLIS MŰKÖDÉS ELVE: JÖVŐKÉP ÉS FELELŐSSÉG
Világos szervezeti és ehhez illeszkedő egyéni jövőképünk van, ezért felelősséget vállalunk, amikor dolgozunk.

2. A MISSZIÓ ELVE: ELKÖTELEZETTSÉG ÉS ELÉGEDETT ÜGYFÉL
Személyes elkötelezettségünk van munkavégzésünk előremutató hasznosságában és csapatunk működésében: a munkánk az ügyünk, ezáltal lehet csak valóban elégedett minden ügyfelünk.

3. A POZITIVITÁS ELVE: CSELEKVÉS ÉS MEGOLDÁS
A valósággal szembenéző, előremutatóan optimista jövőképű és mindenkoron cselekvő emberekben hiszünk, akik csak a megoldásokat keresik.

4. A TRANSZPARENCIA ELVE: LÁTHATÓSÁG ÉS ÉRTHETŐSÉG
A munkavégzésünket láthatóvá kell tennünk úgy, hogy az önmagától érthetővé (trans parantem) is váljon, mert a transzparencia mindent átvilágító fénye nem igényel idegenvezetőt. Működésünk így tisztul, fejlődik és átláthatóvá válik.

5. A MINŐSÉG ELVE: MEGELŐZÉS ÉS ELŐRE GONDOLKODÁS
Tevékenységünk egyetlen objektív mércéje ügyfeleink elégedettsége. Nem csak az vizsgálatokért, hanem a vizsgálatokhoz vezető lépésekért is felelősséget akarunk vállalni. Mindig igyekszünk felnyitni ügyfeleink szemét és ha lehet hamarabb gondolkodunk, mint az ügyfelünk és kezdeményezően lépünk fel.

6. AZ ÁLLANDÓSÍTÁS ELVE: A JOBBÍTÁS ÁLLANDÓSÍTÁSA
Nem jól akarunk dolgozni, hanem jobban, ezért nem elérni, hanem meghaladni akarjuk a magunknak felállított teljesítményszinteket (pozitív eltérés): a fejlődést állandósítjuk.

7. A KOZMOSZ TÖRVÉNYE: REND ÉS EGYSZERŰSÉG
A rend iránti emberi hajlamban hiszünk és az ezt megteremteni képes eszközökben (szerek), így születik a rendszer. A rend iránya mindig az egyszerűsítés.

8. AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS ELVE: KÖZÖSSÉGI SZINERGIA
Mindig és minden körülmények között maradéktalanul és előremutatóan együttműködőek vagyunk egymással nemre, korra, rangra és beosztásra tekintet nélkül. Minden egyéni igazságunknál magasabb rendűnek tartjuk a közösségi energiák összhangjának megteremtését.
Kizárólag magunkért felelősséget vállalni nem érdemes, csak mindenkiért, akivel dolgozunk.