VIVACE RF Mikro-tűs kezelés

Sokan küzdenek a bőrt érintő betegségekkel és próbálnak ki különböző gyógyszereket, krémeket, valamint nem ritkák a plasztikai beavatkozások sem. Mindezt azért, hogy a bőr visszanyerje feszességét vagy eltűnjenek az esetleges bőrhibák. Azonban, ma már léteznek olyan kezelések is melyekkel akár rövid időn belül hatásos és látványos eredményeket lehet elérni.

A VIVACE a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere.
A frakcionális tűs RF kezelés hatékonysága abban rejlik, hogy a rádiófrekvencia nem nyelődik el nagyobb mértékben a bőr pigment-tartalmában, ezáltal bőrszíntől függetlenül egész évben biztonságosan alkalmazható megoldás, még nyáron is! A kezelés minimális fájdalommal jár és elvégezte után a páciens rögtön visszatérhet mindennapi tevékenységeihez. A teljes gyógyulási folyamat pár napot vesz igénybe. Már az első kezelés után azonnal látványos eredmények tapasztalhatók, és hatása tartósan megmarad. Kiválóan kombinálható lézeres ablációval vagy tű nélküli mezoterápiával.

A kezelés kizárólag előzetes bőrgyógyászati konzultációval vehető igénybe. A kezelés orvosi ellenőrzéssel és után követéssel zajlik. A VIVACE kezelések során képek készülnek minden egyes stádiumról, melyeken jól láthatóvá válnak a kezelés hosszú távú hatásai, a felvételeket pácienseink is megkapják!

VIVACE – három módszer hatása egy kezelésben!

Kollagén indukciós terápia – CIT 0

A bőrrétegben az energia leadás során koagulált mikroszkopikus méretű csatornák elősegítik az új kollagén termelődését. Az így megnyílt csatornákon keresztül hatékonyabban juttathatók be a bőr számára fontos vitaminokat (A és C-vitamin) tartalmazó kozmetikumok, pl.: tű nélküli mezoterápiával,ami javasolt záró lépése a kezelésnek.

Sebgyógyulási folyamat – WHM

Az épen maradt területekről kiindulva a frakcionális típusú elektrokoaguláció felgyorsítja a bőr természetes gyógyulási folyamatát. A seb összehúzódásnak és a kollagén átépülésnek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabbá válik és ránctalanabb lesz. Az RF energia szabályozza még a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.

Led és UH

LED fénnyel dolgozunk: A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket és növelik a kollagén termelés mértékét,valamint javítják a bőrtextúrát és tónust.A kék LED fény javítja a Propionbakterium acnes bőr állapotát. A LED fénynek köszönhetően jól láthatóvá válik a kezelt terület. A hatékony Vivace kezelés után a kis szúrcsatornákon át fokozott mértékben tudnak a különböző hatóanyagok felszívódni, ezért minden kezelés végén ultrahangos hatóanyag bevitelt is végzünk, bőrtípustól és a kezelési módtól függően más-más szérummal.

A VIVACE jellemzői

 • Feszesíti a bőrt, ezáltal
 • Csökkenti a ráncok számát és mélységét
 • Csökkenti a pórusok számát és méretét
 • Javítja a bőr tónusát és textúráját
 • Csökkenti a pattanásos hegek számát és méretét
 • Azonnali bőrfeszesítő hatást biztosít
 • Gyakorlatilag fájdalommentes
 • Nincs felépülési idő, a kezelés után enyhe bőrpír jelentkezhet, mely néhány óra alatt elmúlik.
 • Nem kerül idegen anyag a szervezetbe, nincs mellékhatás.
 • Kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez.
 • Kiválóan kombinálható más esztétikai kezelésekkel.
 • A hőhatás azonnali kollagén zsugorodást okoz a bőrben, ami a kezelés után azonnal látható, rugalmasabb tömörebb bőrképet eredményez és új kollagén termelődést indukál.
 • Végleges hatását 4-6 hónap alatt fejti ki, ami akár évekig is eltarhat.
 • Szabályozza a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.
 • A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve.
 • Mivel a rádiófrekvencia nem nyelődik el a bőr pigment-tartalmában, a kezelés hatékonyan és biztonságosan lehet alkalmazni sötétebb bőrön vagy nyáron is.

Választható kezelési frekvencia

A készülék két választható frekvencián képes leadni az energiát. Választhat 1 MHz-es RF hullámhossz (szélesebb) és a 2 MHz-es RF hullámhossz között (rövidebb)

A tűk fontossága

A felhasználó a kezelési célnak megfelelően választhat részben szigetelt, vagy nem szigetelt tűket. A Vivace az egyetlen mikrotűs kezelési módszer, amely olyan precíziós robot motorral rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a kezelés közben felmerülő kellemetlenséget a többi mikrotűs eljáráshoz képest.

Az utókezelés

A hatékony Vivace kezelés után a kis szúrcsatornákon át fokozott mértékben tudnak a különböző hatóanyagok felszívódni, ezért minden kezelés

végén ultrahangos hatóanyag bevitelt is végzünk, bőrtípustól és a kezelési módtól függően más-más szérummal. Majd során pácienseink egy speciális revitalizáló szérumot tartalmazó arcmaszkot is kapnak a maximális eredmény elérése érdekében. A Vivace azonnali feszesítő hatása mellett az ezt követően termelődő kollagén által fokozatosan kialakuló feszes bőr előnyeit hosszú távon élvezhetik pácienseink. Az első 1-2 napban akár napi 3-4 alkalommal is érdemes a bőrt hidratálni és ezt a bőr maximálisan igényli is. Ez az extra gondoskodás tovább fokozza a kezelés hatékonyságát. A savas termékeket, hámlasztókat, kozmetikai kezeléseket kerülni kell legalább 2 hétig, mert ezek irritációt okozhatnak a megújuló bőr esetében. A kezelés után legalább 1 hétig 50 faktoros fényvédelem ajánlott.

A testrészek

Testünk szinte bármelyik részén jól alkalmazható a kezelés a bőr fiatalítására, feszesítésére, a hegek és striák eltüntetésére, valamint a pattanásos bőr állapotának javítására. A leggyakrabban az arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejeken használjuk, de a háton, vállon lévő pattanásos hegek, vagy a hason és fenéken kialakult striák esetében is eredményesen alkalmazható a kezelés.

A fájdalom

A Vivace-t az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezték. A kezelés előtt 15-20 perccel egy helyi érzéstelenítő krémet visznek fel a bőrére, hogy a beavatkozás a lehető legkényelmesebb élményt nyújtsa Önnek a legkisebb kellemetlenség mellett. Számos páciens visszajelzése megerősíti, hogy a kezelés szinte fájdalommentes volt.

A kezelések száma

A kezelések a bőr típusától és az elérni kívánt eredménytől függően személyre szabottak. A legtöbb esetben több kezelés javasolt ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű kollagént és rugalmas rostot termeljen szervezetünk, ami képes biztosítani a bőr kívánt feszességét és rugalmasságát.

A smink

Azt javasoljuk, hogy legalább 24-48 órát várjon, mielőtt sminkelne (ez a pólusokat eltömítő, arcbőrre használt sminkre vonatkozik). A savas termékeket, hámlasztókat, kozmetikai kezeléseket kerülni kell legalább 2 hétig, mert ezek irritációt okozhatnak a megújuló bőr esetében. A kezelés után legalább 1 hétig 50 faktoros fényvédelem ajánlott.

A hatás

Az emberek különböznek egymástól, de a szervezete által előállított kollagén és elasztikus rostok termelődése fokozódik a kezelést követő hat hónap alatt, ami által a bőr minősége is egyre jobb lesz.

A VIVACE kezelés menete

A kezelési fázis első lépése, hogy egy érzéstelenítő krémet helyezünk fel a kezelendő bőrfelületre, melyet 20-30 percig hagyunk hatni, ezt egy fertőtlenítés követi, majd pedig a kezelés, ami 15-45 percig tart általában. 

A hatékony Vivace kezelés után a kis szúrcsatornákon át fokozott mértékben tudnak a különböző hatóanyagok felszívódni, ezért minden kezelés végén ultrahangos hatóanyag bevitelt is végzünk, bőrtípustól és a kezelési módtól függően más-más szérummal. Majd során pácienseink egy speciális revitalizáló szérumot tartalmazó arcmaszkot is kapnak a maximális eredmény elérése érdekében.

A folyamat lezárásaképp pedig hűtjük a kipirosodott bőrt és nyugtató krémet/maszkot helyezünk a bőrre.
A kezelést követő 24-48 órában nem javasoltak a következő tevékenységek: napozás, szolárium, kozmetikai kezelés és sportolás.
Minden páciensünket ellátjuk a beavatkozás után bőrápolási tanácsokkal, melyek segítségükre lesznek a bőr otthoni ápolása során, a tanácsok mellé bőrápolási eszközöket és krémeket is biztosítunk.

A VIVACE egy új dimenziót képvisel a tűs RF kezelőrendszerek között, hiszen Magyarországon, egyedülálló módon csak ez a berendezés alkalmaz olyan technológiát, amelynél választható a kezelési frekvencia és választható a tűegység típusa is!

Az állított hatások valódiságában a készülék orvosi CE- jelölésnek és FDA minősítésének köszönhetően is biztos lehet. A megyében csak a Tiason Diagnosztikánál érhető el a VIVACE RF Mikro-tűs kezelés! A VIVACE egy új dimenziót képvisel a tűs RF kezelőrendszerek között, hiszen Magyarországon, egyedülálló módon csak ez a berendezés alkalmaz olyan technológiát, amelynél választható a kezelési frekvencia és választható a tűegység típusa is!

Az állított hatások valódiságában a készülék orvosi CE- jelölésnek és FDA minősítésének köszönhetően is biztos lehet.
A megyében csak a Tiason Diagnosztikánál érhető el a VIVACE RF Mikro-tűs kezelés!