Dr. Unger Mária – radiológus főorvos  –  online foglalás a doktornőhöz itt!

Az általános orvosi kar elvégzése után a sebészet vált hivatásává, majd az radiológia felé fordult, a képalkotó diagnosztika szakemberévé képezte magát, jelenleg is aktívan dolgozik. Hasi és kismedencei, lágyrész és ízületi ultrahang diagnoszta.

Dr. Toldi Ilona – radiológus főorvos  –  online foglalás a doktornőhöz itt!

1973-ban végezte el az egyetemet Szegeden, 1982 óta radiológus szakorvos. Jelentős tapasztalata páciensei javára válik mert jelenleg is aktívan dolgozik. Hasi és kismedencei és lágyrész ultrahang diagnoszta.

Dr. Szabó Albert – radiológus főorvos  online foglalás a doktor úrhoz itt!

2001-ben szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. 2002 óta dolgozik Győrben a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Radiológiai Osztályán (2014 óta főorvosként). 2007-ben szerzett szakvizsgát radiológiából. 2014-ben intervenciós radiológiai jártassági vizsgát is tett. Rendszeresen részt vesz belföldi- illetve külföldi kongresszusokon és szakmai továbbképzéseken. Szakmáján belül alkalmanként előadásokat tart, radiológus asszisztens képzésben szerepet vállalt. Nagyrészt Győrben szerzett gyakorlatot az általános röntgen, ultrahang, CT és MR diagnosztikában. Kiemelten foglalkozik ultrahang diagnosztikával illetve intervenciós radiológiával.

Udvardi Erzsébet – szonográfus  –  online foglalás Magzati 5D Ultrahangra vagy Nőgyógyászati vizsgálatra itt!

FMF ultrahangos szakvizsgával rendelkező szonográfus. A magzati és nőgyógyászati ultrahangok szakembere.

Dr. Gede Andrea – radiológus adjunktus  –  online foglalás a doktornőhöz itt!

Az orvosi diploma megszerzése után a radiológia, képalkotó diagnosztika lett a szakterülete, azon belül speciálisan az emlők és axillák vizsgálata. Hasi és kismedencei, mélyvénás és lágyrész ultrahang diagnoszta, valamint az emlők ultrahangos vizsgálatának szakembere – ez utóbbi területen minden előírt és szükséges szakvizsgával rendelkezik.

Dr. Dömötöri Gyula – szülész-nőgyógyász szakorvos

1982-ben végezett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán Budapesten. – 1986-ban szakvizsgázott szülészet-nőgyógyászatból. – 1998 óta van „A” típusú Ultrahang jártassági igazolása. – 2002-ben szerezte meg a Menopausalis Medicina Minősített Orvosa címet. Elhivatottságát kiválóan jelzi, hogy több intézményben is helytáll szakterületén.

Dr. Borbély Eszter – bőrgyógyász szakorvos   –  online foglalás a doktornőhöz itt!

2001-ben szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. Ezt követően Győrben a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Bőrgyógyászati Osztályán, majd a Semmelweis Egyetem Bőr- Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján Budapesten töltötte gyakornoki éveit. 2011-ben szerzett szakvizsgát bőrgyógyászatból. Megszerzett szaktudását az elmúlt években több járóbeteg ellátást nyújtó intézményben is gyakorolta illetve értékes gyakorlati tapasztalatokkal bővítette ki. 2014-ben csatlakozott a Szent Márton Járóbeteg Központ bőrgyógyászati ellátást végző orvosaihoz, ahol jelenleg is tevékenykedik. A klasszikus bőr- és nemigyógyászat mellett érdeklődési köre az utóbbi időben az esztétikai bőrgyógyászatra is kiterjedt.

Dr. Együd Katalin – bőrgyógyász főorvos  –  online foglalás a doktornőhöz itt!

1980-ban végzett Debrecenben, 1982 óta rendelkezik bőr- nemigyógyász- kozmetológus szakvizsgával. Nyíregyházán végezte hivatását és ott is ment nyugdíjba osztályvezető főorvosként. 2004 óta a Magyar STD Társaság vezetőségi tagja.

Dr. Unger Erika – allergológus, pulmonológus, az immunológia szakorvosa  –  online foglalás a doktornőhöz itt!

1998-ban szerezte meg diplomáját Budapesten, 2002-ben a tüdőgyógyászat majd 2005-ben a klinikai immunológia és az allergológia szakorvosa lett. Megszerzett szaktudását az elmúlt években a csornai Margit Kórházban gyakorolta illetve értékes gyakorlati tapasztalatokkal bővítette ki.

Mesterházi Andrea – Életmód tanácsadó mentor –  online foglalás a tanácsadásra itt!

Tizenkét éve foglalkozik felnőttképzéssel. A saját egészségének helyreállítása, majd a családtagjainak nyújtott életvezetési tanácsok sikere alapján döntött úgy, hogy az életmód-tanácsadás területén tovább képezi magát és a jól bevált HealthPointe módszer alkalmazásával másoknak is segíteni fog.
Apró szokások átalakításán keresztül nyújt támogatást a testi és lelki egészség helyreállításához, begyakorlásához, megtartásához. A program során végig személyes mentorálást biztosít a lehető legjobb eredmény eléréséhez.

HealthPointe programot mindenki alkalmazhatja. Hasznos lehet azoknak, akik a gyermekvállalást tervezik, és azoknak is, akik szülés után szeretnék újra formába hozni magukat. Fontos annak tudatosítása, hogy ha mi nők, feleségek, anyák jól vagyunk, akkor másoknak is jobban tudunk segíteni.