Ismerje meg a VIVACE egyedülálló technológiáját

Választható kezelési frekvencia

A készülék két választható frekvencián képes leadni az energiát.

  • Az 1 MHz-es RF hullámhossza szélesebb, ezért a szigetelt tűvel kombinált 1MHz RF ajánlott alkalmazási területe: bőrfeszesítés, arc lifting, ránccsökkentés.
  • A 2 MHz-es RF hullámhossza rövidebb és koncentráltabb, intenzív RF kibocsájtást tesz lehetővé. Ezen a frekvencián a nem szigetelt tűvel főként hegkezelő (aknés hegek, nyúlási csíkok) és pórus összehúzó kezelések végezhetőek.

Választható tűegység

A csatlakoztatható tipek 36 arany bevonatú mikro tűvel vannak ellátva. Segítségével lényegesen gyorsabban végezhetőek a kezelések, mint a 10 vagy 25 tűs változatokban, és nem jár magas fájdalomérzettel. A kezelési tapasztalatok szerint a 10 vagy 25 tű 1 cm2 felületen kevés energiát képes csak bejuttatni, ezért többször le kell fedni a területet. A 49 tűs tippel történő kezelés viszont már túl sok energiát visz be, és könnyen a bőr nem kívánatos hősérüléséhez vezethet. Néhány gyártónál láthatunk 1,5 x 1,5 cm méretű tipet, amely viszont már túl nagy, így többször le kell fedni a kezelési felületet a szokásos 36 vagy 49 tűs tipek esetében, sőt a tagolt felületek nehezen kezelhetők.

Az 1 cm2 felületű, 36 tűs verzió optimálisnak mondható mind az energia-bevitel, mind pedig a tagolt bőrfelületen történő könnyed használhatóság szempontjából. Általában elegendő egy passzban áthaladni a felületen, így a nagyobb területek is gyorsabban kezelhetők.

A felhasználó a kezelési célnak megfelelően választhat részben szigetelt, vagy nem szigetelt tűket.

A hagyományos, bevonat nélküli tűk általánosan elterjedtek a mikro-tűs kezelőgépeknél. A részben bevonatos tűk csak a legfejlettebb high-tech berendezésekre jellemzők. Jelentőségük, hogy az RF energiát nem a tű egész felületén adja le, hanem kizárólag a tű szigeteletlen végén (0,4 mm). Nem képződik hőkárosodás a felhámban, az RF energiát közvetlenül a dermis mélyebb rétegeihez tudjuk eljuttatni a hatékony kollagén remodelling érdekében. Ez egyben minimalizálja a diszkomfortérzetet és a gyógyulási időt.

A VIVACE kezelőfeje

A VIVACE kezelőfeje rendkívül könnyű, kialakítása ergonomikus. A hagyományos léptetőmotoros és mágnestekercses megoldással szemben a készülékben a micro-memory motor biztosítja a tűk gyengéd behatolását. Ez nemcsak kevesebb fájdalommal jár a páciens számára, hanem lehetővé teszi a pontos és kontrollált kezelési mélység beállítását, 0,5-3,5 mm közötti tartományban 0,1 mm-es léptékkel. A robotikus kontrollnak köszönhetően a behatolási mélységen kívül annak időtartama is rendkívül precízen és stabilan szabályozott. A halk működés mellett a motor fő előnye, hogy megfelelő nyomást biztosít elfogadható mértékű fájdalomérzet mellett, és gyors kezeléseket tesz lehetővé.

Széles körű beállítási lehetőségek

A 10,4 inches színes LCD érintőképernyőn könnyen átlátható módon állíthatóak és követhetőek nyomon a kezelési értékek.

Széles körű paraméter beállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a különféle kezelési területekhez és páciens adottságokhoz.

Kiválasztható az RF energia frekvenciája (1 és 2 MHz), a kezelés intenzitása 1-10-ig (30-70W energia), az RF impulzus időtartama (100-800 ms), a kezelési mélység valamint a LED fény spektruma.

A fenti paraméterek 4 programhelyen tárolhatóak, ezzel is megkönnyítve a kezelő munkáját.

A széles körű beállítási lehetőségek, a kezelési frekvencia valamint a szigetelt-nem szigetelt tűk választhatósága korábban soha nem látott lehetőségeket nyújt Önnek a bőrfiatalító kezelések személyre szabásában, és ezáltal a legjobb kezelési eredmények elérésében.

Az állított hatások valódiságában a készülék orvosi CE és FDA minősítésének köszönhetően is biztos lehet.

A világ legszigorúbb orvosi berendezés minősítő rendszere, az USA-beli FDA engedélyeztetési eljárás 2016. januárjában zárult le. A VIVACE berendezés FDA-minősítést kapott!

A VIVACE kezelés részleteiről bővebben ide kattintva olvashat!

Vivace Blog