Tisztelt Látogatóink!

Elindult a HealthPointe Életmódváltó Programunk  egy mentoR segítségével, aki szintén aMEGELŐZÉSBEN HISZ! 

*************************************************
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019.03.15-től bővítjük vizsgálati palettánkat a laktózintolerancia vizsgálattal. A laktóz intolerancia vagy más néven hypolaktázia, egy gyakori autoszomális recesszív állapot, amelyet a laktáz-phlorizin-hidroláz (LPH) aktivitásának a csökkenése eredményez.  Az LPH katalizálja a laktóz hidrolízisét glükózzá és galaktózzá. A molekuláris genetikai vizsgálat célja az LCT gén c.1-13910C>T allélvariáns meghatározása. 

Mit tartalmaz?

A laktózintolerancia genetikai vizsgálata (LCT promoter c.1-13910C>T) CSAK az elsődleges laktózintoleranciát vizsgálja, ez öröklött tulajdonság.  A meghatározás vérből történik. A leletet 14 munkanapon belül kapja meg a páciens.

*************************************************

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018.09.15-től bővítettük vizsgálati palettánkat a trombózishajlam kockázati tényezőinek vizsgálataival.

Mit tartalmaz?

A trombózishajlam genetikai kockázatának vizsgálatait, a leggyakoribb véralvadási genetikai mutációkat tartalmazza a panel: V-ös faktor Leiden mutáció, Protrombin 20210A allél, MTHFR (c.C677T polimorfizmus).

Köszönjük bizalmukat és jó egészséget kívánunk!

 

Hírlevél

[wysija_form id=”1″]