Dr. Unger Mária – radiológus főorvos

Az általános orvosi kar elvégzése után a sebészet vált hivatásává, majd az radiológia felé fordult, a képalkotó diagnosztika szakemberévé képezte magát, jelenleg is aktívan dolgozik. Hasi és kismedencei, lágyrész és ízületi ultrahang diagnoszta.

Dr. Szabó Albert – radiológus főorvos

2001-ben szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. 2002 óta dolgozik Győrben a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Radiológiai Osztályán (2014 óta főorvosként). 2007-ben szerzett szakvizsgát radiológiából. 2014-ben intervenciós radiológiai jártassági vizsgát is tett. Rendszeresen részt vesz belföldi- illetve külföldi kongresszusokon és szakmai továbbképzéseken. Szakmáján belül alkalmanként előadásokat tart, radiológus asszisztens képzésben szerepet vállalt. Nagyrészt Győrben szerzett gyakorlatot az általános röntgen, ultrahang, CT és MR diagnosztikában. Kiemelten foglalkozik ultrahang diagnosztikával illetve intervenciós radiológiával.

Udvardi Erzsébet – szonográfus

FMF ultrahangos szakvizsgával rendelkező szonográfus. A magzati és nőgyógyászati ultrahangok szakembere.

Dr. Gede Andrea – radiológus adjunktus

Az orvosi diploma megszerzése után a radiológia, képalkotó diagnosztika lett a szakterülete, azon belül speciálisan az emlők és axillák vizsgálata. Hasi és kismedencei, mélyvénás és lágyrész ultrahang diagnoszta, valamint az emlők ultrahangos vizsgálatának szakembere – ez utóbbi területen minden előírt és szükséges szakvizsgával rendelkezik.

Dr. Borbély Eszter – bőrgyógyász szakorvos

2001-ben szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. Ezt követően Győrben a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Bőrgyógyászati Osztályán, majd a Semmelweis Egyetem Bőr- Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján Budapesten töltötte gyakornoki éveit. 2011-ben szerzett szakvizsgát bőrgyógyászatból. Megszerzett szaktudását az elmúlt években több járóbeteg ellátást nyújtó intézményben is gyakorolta illetve értékes gyakorlati tapasztalatokkal bővítette ki. 2014-ben csatlakozott a Szent Márton Járóbeteg Központ bőrgyógyászati ellátást végző orvosaihoz, ahol jelenleg is tevékenykedik. A klasszikus bőr- és nemigyógyászat mellett érdeklődési köre az utóbbi időben az esztétikai bőrgyógyászatra is kiterjedt.

Dr. Unger Erika – allergológus, pulmonológus, az immunológia szakorvosa

1998-ban szerezte meg diplomáját Budapesten, 2002-ben a tüdőgyógyászat majd 2005-ben a klinikai immunológia és az allergológia szakorvosa lett. Megszerzett szaktudását az elmúlt években a csornai Margit Kórházban gyakorolta illetve értékes gyakorlati tapasztalatokkal bővítette ki.

Dr. Kovács Péter – nőgyógyász szakorvos

Szülész-nőgyógyász, szexológus. 2012-ben szexológus és szexuálterapeuta szakképesítést szerzett a SOTE posztgraduális képzésén. A szakrendelések és a kórházi munka mellett ez új, inspiráló távlatot nyitott meg számára és létrehozta az Emotional Dating Kft-t, mely a weboldalán keresztül segíti az érdeklődőt érzelmi élete kiegyensúlyozott vezetésében és a párválasztásban.

Dr. Dankházi Levente – radiológus szakorvos

Csapatunk legfiatalabb tagja és valóban fiatal, tehetséges szakorvos. 2010-ben szerezte meg diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 5 év múlva a Radiológia szakorvosa lett. Győrben született és ide is tért vissza praktizálni. Rendelőnkben minden ultrahang vizsgálatot elvégez, az emlő ultrahang kivételével.